Wie zijn wij?

De oprichters

Hoi! Wij zijn Lisette en Joey en wij hebben in maart 2013 deze leuke en mooie ijssalon opgericht. Sinds het begin is de ijssalon uitgegroeid tot een populair plekje in Bennekom. De ligging van de ijssalon helpt natuurlijk ook erg mee. In de zomer kan men in het park heerlijk in het zonnetje genieten van een ijsje. Elke dag zijn wij druk bezig met het nog beter maken van deze ijssalon om er zo voor te zorgen dat het naar de wens van de klanten is! Wij hopen jullie een keer te zien in de ijssalon!

La Fontana

Een vrolijke, gezellige ijssalon in hartje Bennekom waar men het beste en lekkerste ijs in de regio kan verkrijgen. Naast het uitgebreide ijsassortiment kan men ook kiezen voor een lekkere milkshake, frisdrank of een lekker kopje koffie. Wil je liever een lekker ijscoupe uitproberen op ons gezellige terras? Dit is natuurlijk ook mogelijk!

Er is dus voor ieder wat wils bij IJssalon La Fontana. Op de wat koudere dagen kan men lekker binnen zitten met een kopje koffie, of voor de echte bikkels onder ons natuurlijk een lekker ijsje. Het ruime assortiment bestaat uit vaste ijs smaken maar ook de heerlijke wisselsmaken zijn zeker het proberen waard!

Benieuwd geworden? Kom eens gezellig langs bij La Fontana en geniet in het park in hartje Bennekom! Tot dan!